A musical nagyjai

Minőségi programmal szeretné meglepni vendégeit?

A választás sosem könnyű, hiszen különböző dolgok iránt érdeklődünk, azonban egy valamivel nem hibázhat, ez pedig a minőségi szórakoztatás, melynek egyik legkiválóbb lehetősége a musical.

 

A musical azok közé a műfajok közé tartozik, mely nagy népszerűségnek örvend a zenerajongók és a színházak szerelmesei körében egyaránt, hiszen az érzelemdús dallamok és a látványos előadásmód a zenei élményen túl is megajándékozzák a nézőket. Műsorirodánk közreműködésével Ön is ilyen élményt biztosíthat rendezvényein a meghívottaknak.

A Szikora Rendezőiroda olyan érdemes művészekkel büszkélkedhet, mint amilyen Bereczki Zoltán, Détár Enikő vagy Dolhai Attila, akik lenyűgöző előadásmódjukkal minden musical és zenerajongó számára feledhetetlen estét és programot biztosítanak.

Tekintse meg előadóinkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és mi készséggel tájékoztatjuk a fellépőinkkel, árainkkal kapcsolatos részletekről!

 

szinetar-dora-az-ev-musical-szinesze-10250643

Miért pont a musical? – Egy kis musical történelem

A musical a huszadik századra kétségkívül az egyik legkedveltebb műfajjá nőtte ki magát, és idővel a filmszínházakba is beférkőzött. De honnan és mikortól ered ez az eredetileg nem filmes műfaj?

Egészen az 1700-as évek Amerikájába kell visszamennünk, hogy megtaláljuk a gyökereit. A Broadway színpadán született meg, az opera és az operett nászából, amely egy rendkívül fiatalos, lendületes, folyamatosan megújuló műfajt eredményezett – gondoljunk csak a Hairre vagy a Rocky Horror Picture Show-ra, melyeket manapság minden idők leghíresebb darabjai között tartanak számon.

 

A musicalről az a benyomás él bennünk, hogy könnyed, zenés, vidám szórakoztatást nyújt sokoldalúságából adódóan minden korosztálynak, és ez a legtöbb esetben így is van, de a drámai elemek sem hiányoznak belőle.

Bármilyen célközönség esetén nagyszerű választás lehet egy rendezvényre, hiszen mindenki megtalálhatja benne azt, ami leköti. Lényeges elemei, az ének és a zene kiemelkednek a többi művészeti ág közül, mert úgy képesek hatni a közönségre, ahogy semmi más – ehhez társítsunk még táncot, nagyszerű színészeket, és az eredmény tökéletes, önfeledt szórakozás.

 

Válasszon műsorirodánk kiváló musical előadói közül, és rendezvényével teljes sikert fog aratni!